22 ugers træningsforløb frem mod Broløbet Storebæl
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

22 ugers træningsforløb i KAM frem mod Broløbet Storebælt (halvmaraton)

Vi afholder fra januar 2020 og frem til Broløbet 3 forskellige træningsforløb med henblik på gennemførelse af halvmaratondistancen.

Træningsforløbene er tilrettelagt så de tager udgangspunkt i jeres aktuelle form.

Der er følgende mulighed:

Du kan løbe 6 -7 km. med en til to pauser – vi træner pt. i et tempo omkring 6.30 til 7.00 minutter pr. km.

Du kan løbe 8 – 9 km. med en til to pauser – vi træner pt. i et tempo omkring eller lidt under 6.30 pr. km.

Du kan løbe +10 km. med en eller to pauser – vi træner pt. i et tempo omkring 6 min. pr. km. eller derunder

Der er mulighed for i købe startnr. og træningsforløb (begrænset antal) til kr. 795,- Det gør du her

Der er forskellige fokus afhængig af det valgte træningsforløb – lige fra at skulle gennemføre løbet til at have et mål om en bestemt sluttid.

Der løbes fremadrettet tirsdag, torsdag og søndag. Der vil senere i forløbet være ekstra træning enkelte lørdage i foråret.

Vi har opstart tirsdag d. 21. januar 2020 kl. 17.30 fra vores klublokale ved Korsør Hallen. Søndag trænes i Korsør Lystskov.

31.01.2020
11.01.2020 kl. 17.30 - 20.06.2020 kl. 16.30
Klublokale ved Korsørhallen
Valg af hold*:
300,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'